YEHOSHUA BEN NUN

The most remarkable feature of this 1970’s  apartment  in  Tel Aviv  is  the  sea  view  from  its  western  windows. The clients wished to rethink the main living space, as well as the corridor leading to the bedroom area and the guest bathroom. The main goal was to emphasize the feeling of openness, as the original plan consisted of a kitchen separated from the living area and a highly divided space. In the new layout, all walls were removed, and the new kitchen placement permitted an expansion of the living room, creating one open space filled with natural light. 

 

The colors and high-end materials chosen for this apartment create an elegant tone.  The dark oak chevron flooring combines a warm and homey touch with a feeling of contemporality and cleanness. Dark grey concrete-like high kitchen cabinets are complemented by a dark grey countertop, while a light granite stone was chosen for the kitchen island countertop.

Year

2016

Size

100 sqm

Photography

Nurit Gil

Styling

Tamar Friedman & Nurit Gil

© All Rights Reserved