ARMIS

The headquarters of a hi-tech company occupying 2000 sqm on the 21st, 27th and 28th floors of an office building in Tel-Aviv.  The breathtaking views were the guidelines for the layout and planning; the open space and the use of glass partitions enable a feeling of openness and encourage conversation. The view is visible from every point of the space, even from the entrance.   The program contains spaces for work, hang out and service: the hang out section consists of three main entrance lobbies, overlooking open space lounges, where central gatherings, lectures and group lunches take place.  It also includes small lounge rooms, hammock areas and a balcony. The work section consists of work rooms, private rooms and individual rooms, and several meeting rooms of diverse dimensions. The service areas include 6 kitchens or kitchenettes with cafeteria spaces, toilets with shower rooms, service rooms and storage.

The design concept – professional, clean, simple and cozy – was inspired by the company’s key attributes. Furniture, upholstery and lighting were custom-made, and a special emphasis was placed on colors and materials. In the open spaces, white walls are balanced with parquet flooring, light wood custom-made furniture, green and yellow sofas and a spark of red color, embodied by lighting elements and stools.  At the center of the open space is a multi-purpose light wood element, with integrated lighting - a bar and reception desk, designed as a contemporary interpretation of an amphitheater. The added plants are aimed at promoting and enhancing wellness.  The work rooms walls are painted in smoky colors inspired by the company’s logo and gradually changing from room to room. The visual language works as a common thread, linking the original space to its growing extensions, and thus providing a sense of identity and relevance.

Year

2018-2020

Size

2000 sqm

Photography

Neal Franc

© All Rights Reserved